Született csábító (Chicago Stars, #7) Susan Elizabeth Phillips

ISBN:

Published:

Hardcover

440 pages


Description

Született csábító (Chicago Stars, #7)  by  Susan Elizabeth Phillips

Született csábító (Chicago Stars, #7) by Susan Elizabeth Phillips
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 440 pages | ISBN: | 6.42 Mb

A Chicago Stars hátvédje, Dean Robillard a legszerencsésebb fickó a világon: szupersztár sportoló, a liga büszkesége és szép, mint egy görög isten. De ő is kerülhet rossz hangulatba. Dean kocsiba vágja magát, hogy megnézze végre vidéki házát. AmikorMoreA Chicago Stars hátvédje, Dean Robillard a legszerencsésebb fickó a világon: szupersztár sportoló, a liga büszkesége és szép, mint egy görög isten.

De ő is kerülhet rossz hangulatba. Dean kocsiba vágja magát, hogy megnézze végre vidéki házát. Amikor letér a sztrádáról egy gyér forgalmú főútra, megpillant valakit…Blue Bailey festőművész, aki nem tud sokáig megülni egy helyben. Fuvarra van szüksége, Amerika leghíresebb futballsztárjának pedig nagyon lenyűgöző a sportkocsija. Most már csak annyit kell tennie, hogy folyamatosan szórakoztassa a férfit, és eltitkolja előle kétségbeejtő helyzetét: nincs egy vasa sem, sehol nem várja senki.Dean és Blue hihetetlenül vonzódnak egymáshoz.

Életükbe és egymás iránti leküzdhetetlen vonzalmukba belekeveredik egy ötvenes rocksztár, egy házvezetőnő és egy tizenegy éves kislány- a gyerek kétségbeesetten vágyik családra. A vadóc művésznő és a vonzó futballsztár a nyár folyamán kockázatos játékot játszik, harcolnak önmagukkal és egymással.

Megismerik egymás gyenge pontjait, és megtanulják szeretni egymást. A testi szerelem korábban jön, mint a lelkek egymásra találása…A Született csábító mindenkinek szól, aki hisz az igaz szerelem csodájában. Susan Elizabeth Phillips elragadó meséje mindenkit elvezet az igazihoz.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 21.05.2013Cataphract
  2. 19.09.2013Canto familiar


Related Books


Comments

Comments for "Született csábító (Chicago Stars, #7)":


nephrohelp.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us